Sunteți din Timișoara și tocmai ce ați găsit un teren perfect amplasat pentru casa visurilor voastre?  Înainte de a achiziționa un teren sau înainte de a începe construcția pe un teren este importantă trasarea corectă limitelor de proprietate și verificarea acestora care o să vă scutească de multe probleme care pot rezulta din trasarea greșită.

Noi suntem Topo Live Engineering, firma autorizată de topografie inginereasca, scanare 3D, cadastru și cartografiere. Cu o viziune nouă și modernă, ne-am dezvoltat prin aplicarea de tehnici mult dezvoltate față de sistemul tradițional de analiză și măsurare, iar prin intermediul echipei de profesionisti, a tehnologiei de ultimă generație, serviciile noastre oferă o abordare inovatoare a nevoilor dumneavoastră. 

 

Studiile topografice sunt de obicei un prim pas în orice proiect de construcție sau dezvoltare, poate fi necesar să se efectueze un studiu topografic al terenului pentru a identifica diferite caracteristici și cote ale terenului din zonă.

Topografie_si_cadastru_Timisoara

Cât durează întreg procesul?

Durata unui proces de ridicare topografică depinde de dimensiunea zonei care urmează să fie acoperită și de complexitatea terenului care este studiat. Odată ce am calculat timpul necesar, un program de lucrări este convenit cu clientul. Aceasta ar putea include resurse suplimentare pentru a îndeplini o anumită etapă a programului de proiect sau un alt termen limită.

Principalele beneficii ale topografiei:

  1. Având o imagine detaliată și precisă a terenului dvs. poate reduce riscul unor greșeli costisitoare cauzate de probleme neprevăzute;
  2. În cazul terenului achiziționat, un sondaj topografic poate scoate la iveală orice informație care ar putea fi ascunsă vederii, inclusiv modificările care au avut loc în acea zonă;
  3. Se pot furniza datele necesare de care veți avea nevoie despre teren înainte de a face orice modificări asupra acestuia;
  4. Oferă inginerilor și arhitecților informațiile necesare pentru a crea proiecte corecte și potrivite pentru caracteristicile unice ale proprietății dvs;

Ce este scanarea laser?

Scanarea laser este o tehnologie avansată care permite topografilor să facă măsurători precise în diverse medii. Acesta colectează puncte de date de sondaj cu o rată de 50.000 de puncte pe secundă și poate măsura condițiile de construcție din interiorul clădirilor.

 

De ce este atât de răspândită scanarea laser?

Scanarea cu laser (LIDAR) va face zonele mai vizibile si va ajuta la o planificare precisă. Scanarea laser a fost folosită pentru a efectua măsurători detaliate, pentru a monitoriza progresul unui șantier de construcții, pentru a studia zonele greu accesibile, pentru a afișa conservarea istorică și pentru a oferi fotografii 3D.

topografie si cadastru timisoara

Când sunteți interesat de cartografierea topografică, este crucială utilizarea unei echipe de profesioniști cu experiența pentru a îndeplini orice sarcini. Studiile topografice sunt esențiale pentru inginerii civili și pentru munca pe care o desfășoară pentru a reprezenta grafic în mod corespunzător zonele pentru construcții noi, consiliând agențiile administrative  și nu numai, cu privire la viabilitatea anumitor mase de teren și pentru a determina integritatea acelor mase de teren pentru utilizare.

 

Compania noastră prețuiește fiecare proiect la care lucrează, mulțumirea clienților fiind principala noastră grijă. Pornind cu acest lucru ăn minte compania a achizitionat de-alungul timpului echipamente de înaltă precizie care ne ajută să rămânem competitivi în piață. 

 

Notă importantă

În alte județe decât județul Vâlcea se vor executa doar servicii precum topografie inginerească și scanare. 

Pentru oferte sau pentru a programa lucrări cu noi vă rugăm să ne contactați telefonic 0742 074 943, pe mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/topo.live