Aeroporturi și porturi

Studii de caz pentru aeroporturi ce includ masuratori topografice si de utilitate a pistelor, drumurilor interioare si de acces. Masuratorile se efectueaza prin scanare cu LASER 3D, BIM si masuratori topografice pentru cladiri, structuri si constructii speciale. Stim că accesul poate fi adesea limitat la anumite momente ale zilei sau ale nopții, adesea că trebuie să fie mobilizate echipe de observatori multipli pentru a maximiza închiderea pistelor și suntem prompti în acțiunile noastre pentru a ne asigura că personalul nostru are permisele și autorizațiile necesare pentru indeplinirea sarcinilor din interiorul locatiilor analizate.

Înțelegem că accesul poate fi uneori restricționat în birourile de lucru și au procese dedicate pentru a ne asigura că analizele noastre sunt efectuate în modul cel mai eficient și cel mai puțin perturbator posibil.

Clădiri, poduri și structuri

Studii de caz pentru cladiri social culturale (spitale, scoli, cladiri de patrimoniu, biserici, institutii publice, etc), cladiri industriale si rezidentiale ce includ lucrari topografice, subterane, scanare cu laser si lucrari de amplasament.

Înțelegem aspectele privind sănătatea și siguranța muncii în medii de asistență medicală și am adoptat proceduri specifice pentru a ne asigura că lucrările noastre sunt efectuate cât mai sigur și mai curat posibil. Am apreciat că munca este destul de des efectuată în anumite ferestre de timp care sunt determinate de operațiile spitalicești și de educatie si avem capacitatea de a ne mobiliza rapid atunci când este necesar.

Ințelegem precizia ridicată și nivelul înalt de detaliu necesar pentru proiectele de patrimoniu și avem tehnologia și expertiza pentru a oferi acest domeniu specializat prin dotarea tehnologica ce o detinem.

  • Planuri și calculele spațiului util pe nivel
  • Planuri pentru proiecte de amenajare a spatiilor comerciale

Râuri, lacuri și țărmuri

Studii de caz pentru cursuri de apa si lacuri cu elemente constructive adiacente acestora. Prin ridicarile topografice pe care le efectuam determinam modele 3D pentru poduri, podete, santuri si rigole pentru modelare hidraulica si zone inundabile. Scanare si modelari poduri si structuri care traverseaza rauri, cai ferate si drumuri indiferent de dificultatile din teren. Suntem echipati cu tehnologie avansata si echipament de inalta precizie GNSS.

Drumuri, căi ferate, rețele de transport, utilități și energie

Analize topografice și de utilitate pentru proiecte de infrastructura auto, retele feroviare si constructiile speciale aferente. Experiența ne permite să dezvoltăm fluxuri de lucru personalizate pentru măsurători în zone cu trafic mare pentru a ne asigura că am provocat o perturbare minimă a traficului și a publicului. Procedurile noastre de siguranță includ planuri de gestionare a traficului exhaustive pentru fiecare scenariu care se concentrează întotdeauna pe minimizarea întreruperii în timp ce se asigură siguranța. Realizăm că studiile trebuie adesea efectuate în afara orelor de vârf sau pe timp de noapte pentru a asigura eficiența și capacitatea de a crește resursele atunci când este necesar pentru a minimiza perturbările.

Silvicultură si agricultura

Oferim o gamă largă de soluții personalizate pentru a răspunde cerințelor sectorului forestier și agricol.

Folosim tehnologia avansată cu drone pentru supravegherea culturilor, evaluări de mediu și proiecte de cercetare. Beneficiile multiple, cum ar fi măsurarea biomasei culturilor, identificarea zonelor de defectare a culturilor, a bolilor și a buruienilor reprezintă o soluție excelentă pentru cei care se concentrează pe agricultura de precizie.

Folosim tehnologia cu drone alături de sarcinile utile pentru fotografii, video specifice industriei pentru a cerceta și inspecta mai multe aspecte ale domeniului agricolsi. Dronele pot cartografia suprafețe mari de culturi si paduri în doar câteva ore și sunt extrem de eficiente în inspectarea acoperișurilor sau a zonelor periculoase greu accesibile, utilizând imagini vizuale pentru a identifica scurgeri și zone de pierderi de căldură.

Dronele noastre pot localiza și evalua rapid incendiile forestiere și eventualele inundații în situații de urgență.

Mine și Cariere

Oferim o gamă largă de servicii de supraveghere pentru a ajuta la monitorizarea carierelor și minelor.

Unele dintre serviciile pe care le oferim includ:

Vizualizarea cu drone

Putem să explorăm rapid zone mari într-o perioadă scurtă de timp cu ajutorul dronelor. Inspecțiile privind zonele de deșeuri periculoase sau locațiile care sunt inaccesibile pe jos sunt ușor de observat prin dronă. Nu este nevoie de tehnici tradiționale costisitoare de măsurare sau instruire.

Scanare laser

Putem crea o hartă live a infrastructurilor miniere și să producă modele 3D. Un studiu al minei poate fi elaborat pentru planificarea viitoare a proiectului sau poate inspecta zonele de interes.